De bandleden

John Luyben

John Luyben

Solo- en Slaggitarist

John Luyben is sinds begin 2008 onze man op de slaggitaar. Aangestoken door zijn broer Wilbert maakt hij nu vast deel uit van onze begeleidingsband. John en Rob wisselen nog wel eens van rol op de lead- en slaggitaar.

Naast Music2 Play speelt John in de 7 mans formatie the Mixed Company

Wilbert Luyben

Wilbert Luyben

Basgitaar

Wilbert Luyben, nadat hij als gast bassist het Kerstconcert 2005 heeft meegemaakt was hij eigenlijk verkocht, daarna heeft hij zich vast verbonden aan Music2Play. Wilbert is inmiddels een onmisbaar bandlid, met inzet in de technische commissie.

Naast Music2 Play speelt Wilbert bas in de 7 mans formatie the Mixed Company

Erik Boeff

Erik Boeff

Drums

Erik Boeff is vlak voor het kerstconcert van 2006 bij de band Music2Play komen spelen. Hij heeft zich het repertoire van het koor in een moordend tempo eigen gemaakt, volgens onze telling heeft hij in de eerste 5 weken dat hij bij band/koor was meer concerten gegeven dan repetities meegemaakt.

Hans van der Kraats

Hans van der Kraats

Keyboard

Hans van der Kraats is sinds 2015 bij de band. Hij is begonnen op piano en heeft hiervoor klassiek pianoles gehad. Daarna heeft hij het bespelen van gitaar eigen gemaakt. In de tachtiger jaren was hij lid van een Blues-Rock band waarin hij op een Hammond X5 (orgel) speelde. Na een aantal jaren kwam hij in aanraking met Bluegrass muziek. Daarvoor heeft hij zich enigzins bekwaamd in het bespelen van de vijfsnarige banjo. Hij is lid van Engelse folk band "Auld Goblin", waarin hij hoofdzakelijk op banjo, maar ook op gitaar en zo nu en dan op toetsen speelt. 

In deze begeleidingsband mag hij zich weer in heel andere, maar niet onbekend, genre bekwamen. Variatie houdt het voor hem zeer interessant en minstens zo uitdagend.